Telekomda Sınav Başlıyor

Haber İçeriği

Elektronik devlet için şeffaflık sorununu aşan Türkiye'nin telekomünikasyonu ucuzlatması ve E-Devlet Uygulamaları Merkezi (EDMER) gibi yapıları formüle etmesi bekleniyor.

EDMER'in Yol Haritası Çiziliyor

Haber İçeriği

İnterpromedya yayınlarından e-Devlet dergisi ve e-Devlet Araştırma ve Uygulama Merkezi (EDMER) tarafından düzenlenen "Bilgi Toplumuna Erişimde EDMER'in Rolü" toplantısı ODTÜ'de gerçekleştirildi. 11 Eylül günü yapılan toplantıda; bilişim dünyasına yakın milletvekiller, STK temsilciler, bürkrat ve akademisyenler ile EDMER'e destek veren şirketlerin yöneticileri biraraya geldiler.

EDMER'in Protokolü İmzalandı

Haber İçeriği

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Enformatik Enstitüsü bünyesinde kurulan e-Devlet Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (EDMER) kurucuları arasındaki protokol imzalandı.

e-Devlet'in Gündemi EDMER

Haber İçeriği

Yıllık bütçesi 1 milyon dolar olan e-Devlet Araştırma ve Uygulama Merkezi (EDMER) Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) faaliyetlerine başladı.

EDMER'den Sayısal Köy Projesi

Haber İçeriği

e-Devlet Araştırma ve Uygulama Merkezi (EDMER), sayısal köy projesi için kolları sıvadı. EDMER Müdürü Ali Arifoğlu, EDMER kapsamındaki şirketlerin biraraya gelerek elektronik devlet uygulamalarına yönelik pazarın büyütülmesi amaçlı beş proje üzerine odaklandıklarını söyledi.